Connect with us!

Home

Hello.

Afelio

Wij zijn Afelio.

We begeleiden onze klanten in hun digitale transformatie.

Zo goed als alle sectoren zullen tegen 2020 beïnvloed zijn of zelfs een ware gedaantewisseling hebben ondergaan door de digitale technologieën. Dit digitale fenomeen heeft een impact op alle types van organisaties en op alle niveaus: verkoop, marketing, HR, productie... De privé- en publieke bedrijven moeten deze transformatie omarmen om hun manier van werken grondig aan te passen. Alleen zo zullen ze in de ogen van hun klanten relevant blijven. 

Bij Afelio bouwen we partnerschappen op met onze klanten om hen te ondersteunen in hun digitale transformatie door heel hun organisatie te voorzien van digitale technologieën. Ons doel is het beheer van hun klantervaring eenvoudiger en efficiënter te maken en hen te helpen om op een rendabele manier te innoveren.

Wat kunnen wij voor u doen

Mobiele Strategie

U bent er misschien al van overtuigd dat digitale ICT uw organisatie, uw processen, uw dienstenaanbod fors zal veranderen. Maar hoe pakt u het probleem aan en maakt u de juiste keuzes?

User Experience (UX)

Afelio heeft een methodologie op het vlak van gebruikerservaring geïmplementeerd, gebaseerd op de goede praktijken die aan de andere kant van de Atlantische oceaan worden gebruikt. Zo kunnen we hoogkwalitatieve interfaces ontwikkelen en tegelijk een optimale return on investment garanderen.

Implementaring

De implementering is de meest cruciale fase in het hele digitale project. We houden voortdurend rekening met de gebruikerservaring. We bieden ontwikkelings- en integratiediensten aan van web- en mobiele oplossingen en de implementering van technologieën betreffende sociale media, samenwerking, digitale marketing en CRM.

Optimalisering

De prestaties van uw digitale marketingcampagnes, uw website en uw mobiele applicatie meten is een verplichte fase om uw desbetreffende investeringen te optimaliseren.

Nieuws

Volg ons !

Blog

Publiée le 27/03/2014 - 08:39

Het bedrijf Decision Experts deed een beroep op Afelio voor de ontwikkeling van een app voor één van zijn klanten uit de pharmaceutische sector.

Events

13/02/2014 tot 14/02/2014

Afelio heeft zijn deelname een originele toets gegeven door een mobiele applicatie te ontwikkelen in de vorm van een bordspel.

04/02/2014

Op 4 februari zal de conferentie "Business meets IT" plaatsvinden met als thema mobiele ICT.

Partners

Om aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen en hen performante oplossingen te bieden die hun zakelijke behoeften concrete vorm geven, koos Afelio ervoor om te vertrouwen op degelijke business- en technologische partners. De combinatie van de vaardigheden van een start-up en leidinggevende uitgevers op de markt stelt ons in staat om u diensten en oplossingen met een grote meerwaarde aan te bieden en uw zakelijke en businessdoelstellingen te bereiken.

Salesforce biedt cloudoplossingen aan voor bedrijven. Met hun CRM-oplossing kan de klantervaring verbeterd worden en kan tegelijk de productiviteit van de commerciële kracht verhoogd worden. Afelio implementeert de Sales Cloud-oplossingen van Salesforce om zijn klanten te helpen.

Adobe Experience Manager is het WCMS van Adobe, dat door alle analisten als leider wordt beschouwd. Afelio biedt een volledige waaier van diensten rond Adobe Experience Manager en AEM Mobile.

Jobs

Afelio

U bent gepassioneerd door mobiele IT en u wilt investeren in een bedrijf met veel groeipotentieel. U hunkert ernaar om te leren, u houdt van teamwork en u wenst zich te ontplooien door deel uit te maken van onze vernieuwende projecten. U wilt uw enthousiasme, uw zin voor initiatief, uw creativiteit en uw goede humeur met ons delen.

Dan is het hoog tijd dat we mekaar ontmoeten!

Hartelijk dank voor uw interesse, maar er is geen vacatures op dit moment. Als u wilt, kunt u een sollicitatie te sturen naar jobs@afelio.be 

Contact

Bezoek ons

Quai Mativa 62
4020 Liège
Belgique
Tel. +32 (0)4 287 60 65

of schirjf ons !